Новогодишен базар во ПОУ “Златан Сремец”

3

Почитувани

уште една најава и воедно покана за еден одличен настан на кој можеме да уживаме во дружењето со децата од ПОУ “Златан Сремац” во Кисела Вода, Скопје.

Имено, традиционално, училиштето и оваа година организира хуманитарен базар на рачни изработки, изработени од вредните рачиња на учениците и нивните родители, кој ќе се одржи на 17.12 .2013 година од 12.00 до 13.00 часот во самото основно училиште.

 

Да присуствуваме !

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: