Завршен aпел : Нашето “малку” за Горан бесценето

10

На тунелот од безнадежноста Горан Глигоров, по долги години соочување со животната неправедност, здогледува светлина. Да му помогнеме да дојде со неа. Заедно до целта!
Животното секојдневие на Горан е врзано за неговата инвалидска количка, за која собра храброст засекогаш да ја остави и заборави во Словенија, каде со соодветна терапија ќе има можност конечно да го почуствува тлото под нозете и мобилноста која му ја дава на човек привилегијата да ја почувствува слободата и самостојноста.
Доколку се обединиме, сето ова ќе биде само лош сон за 23 годишниот Горан, а за нас здобивање со најголемата сатисфакција- да се биде човек!
Под нашата девиза ,,Нашето “малку”, за Горан бесценето” ги започнуваме низата активности, преку кои сакаме да дојдеме до посакуваните средства.
Повелете во ,,Пијано” бар во Штип, во недела – 1ви септември, каде со дџ сет на Борче Панов, со заедничка мисија и мисла, можеме да го разбудиме она што долго спие во нас- хуманоста.

ДОНАЦИИ НА СЛЕДНИТЕ СМЕТКИ:
Денарска жиро сметка: Стопанска банка 200002628808244
Девизна жиро сметка: Стопанска банка  07200002220010377 swift: stobmk2x
Со назнака донации за Горан Глигоров

FACEBOOK EVENT/ ФЕЈСБУК НАСТАН:  Нашето “малку” за Горан бесценето

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од ???.., на Одговори

    moze li nekako da dojdam do kontakt so Goran ?

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: