Крводарителска акција “Јас штотуку спасив живот, а вие?”

5
 • Fondacija Nikola Kljusev do dom na ARM
 • Дарувај капка крв, дарувај живот!!!

  Ние фановите на Тоше го продолжуваме неговиот хуман пат и во негова чест повторно организираме крводарителска акција. Бидете и Вие дел од неа.

  Организатор: Интернационален Тоше Проески Фан Клуб Форум

  Црвен Крст на град Скопје

  Фондација Тодор Проески

  Јas stotuku spasiv zivot a Vie?
  Daruvaj kapka krv, daruvaj zivot!!!

  Nie fanovite na Tose go prodolzuvame negoviot human pat i vo negova cest povtorno organizirame krvodaritelska akcija. Bidete i Vie del od nea.

  Organizator: Internacionalen Tose Proeski Fan Club Forum
  Crven Krst na Grad Skopje

  Fondacija Todor Proeski

  I just saved a live, and you?
  “Donate blood, be human”

  We Tose`s fans are continuing his human way and in his honor we organize again action for blood donation. Be part of it.

  Organization: International Tose Proeski Fun Club
  Red Cross Skopje

  Fondation Todor Proeski

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

 1. Објавено од gsagsagsagsagasgas, на Одговори

  Bravo!Bidete humani!Verba vo Bog!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: