Крводарителска акција “Да се биде херој е полесно отколку што мислиш”. Стани крводарител!

1

Завршен настан

Превземено од: фб.

Крводарителска акција:
“Да се биде херој е полесно отколку што мислиш”.
Стани крводарител!
ќе се одвива во просториите на Ректоратот на Универзитетот (зграда на поранешна Касарна), за студентите, професорите и администрацијата на дисперзираните студии на Правниот и Технолошко техничкиот факултет, но и за сите заинтересирани граѓани….Четврток, 19.11.2015г. од 10 – 13 часот!
Повелете искажете ја вашата хуманост.

Ве очекуваме…

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: