Завршен – концерт на Академскиот хор “Мирче Ацев” и донациска кутија за Кирил Пеев

1

Преземено од ТУКА

Концерт на Академскиот хор “Мирче Ацев”
Диригент: Јасмина Ѓорѓеска
Гости: Камерен оркестар при ФМУ и фолклорниот ансамбл при АКУД “Мирче Ацев”

Место: Центар за култура “Иљо Антески – Смок” – Тетово
Време: 19:00 часот
Влезот е бесплатен
Почитувани,
Ние ќе пееме со љубов. Ќе шириме позитивна енергија и убави чувства.
Ќе се молиме за ова мало човече.
На влезот од салата кадешто ќе се одржи концертот, ќе биде поставена кутија за донации за Кирил Пеев. Кој-колку сме во можност, да ја покажеме нашата хуманост!!
На наше огромно задоволство, ве покануваме да присуствувате на овој настан и заеднички да се потсетиме и да го одбележиме творештвото на Тодор Скаловски. Се подготвуваме со срце, и можеме да ветиме само дека со срце и ќе испееме. Чест ќе ни биде доколку одвоите време и присуствувате. Да уживаме заедно!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: