Кампања за денот на гладта 16 Октомври

0

Кампања на Црвениот Крст на Република Македонија за денот на гладта 16 Октомври.

Со донација од 600 денари обезбедувате еден семеен пакет со храна. Вашата донација можете да ја уплатите на жиро сметката на Фондот за солидарност 300000001327966, даночен број 4030984271620 АД Комерцијална Банка.

Исто така можете да донирате 100 денари со повик на бројот 143-400 (од сите мобилни оператори).

Црвен Крст на Република Македонија

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: