Завршен апел за помош во облека,средства за хигиена и училишен прибор

1

Ајде пред почетокот на кампањата “16 дена активизам против насилство врз жени“ да покажеме колку сме хумани!
Потребно е храна, облека и училишен прибор за жена жртва на семејно насилство и нејзините три малолетни деца.
Ве молиме најдоцна до понеделник сите кои се во можност да помогнат да ги донесат донациите во канцеларијата на Шелтер Центар, ул: “Божидар Аџија“ бр.1/1-6 Скопје, или да не контактираат на телефон 070/520-639

 

ПРЕВЗЕМЕНО ОД ФЕЈСБУК

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: