Завршен апел : Исчезнато девојче- ве молиме за помош!

4

http://grid.mk/read/news/65772478/777254/ischezna-14-godishno-devojche-od-topansko-pole

 

 

Исчезна 14-годишната Нукета Лимановска од Топанско поле-, Скопје

Според тврдењето на нејзините родители, Нукета отишла да купува цигари завчера и од тогаш и се губи секаков траг.

Родителите упатија апел до сите луѓе кои слушнале нешто за Нукета, да се јават на телефонскиот број 076 – 623 177.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: