Завршен апел :Исчезна Г-дин Реџеп Раими, дали сте го виделе?

2

Драги пријатели.
Исчезна Реџеп Раими во Скопје.

Последен пат е виден во Населбата Чаир.Носел на себе  светлосина кошула и кафејави пантолони.

Ако случајно го видите овој човек, веднаш известете го семејството на 078 447802.


СПОДЕЛЕТЕ; МОЖЕБИ НЕКОЈ ВАШ ПРИЈАТЕЛ ГО ВИДЕЛ ИЛИ ЌЕ ГО ВИДИ Г-ДИН РАИМИ.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: