Хуманоста за Јоце НЕ ЗАПИРА !

0

Уште една хуманитарна забава за Јоце Блажевски !

Повелете во PЕNGUIN CLUB на  08.12.2010 во Среда со почеток во 22 часот.

Влез 100 денари – со Вашето присуство донирате по 100 денари за Јоце.

http://www.facebook.com/event.php?eid=180996495246124

А броевите на кои можете со едно вртење да донирате 100 денари се:

T Mobile 070/143-106

Vip  077/143-706

Хуманитарно за Јоце настапуваат:

Ѓоко Таневски

Наде Талевска

Ристе Тевдоски

Александар Белов

Бидете таму , донирајте ја Јоце !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: