Хуманоста за Јоце не познава граници !

0
Во недела на 12.12.2010 Cafe bar VIRUS ( Ex Arkadia ) Климент Охридски 52б Скопје !
Низ дружба и забава да му помогнеме на Јоце-да донираме за третманот на пресадување матични клетки во Русија,како едиснтвена надеж во борбата со дијагностицираната целебрална парализа кај Јоце.
Затоа,повик со сите хумани луѓе да присуствуваат на хуманата забава на 12.12.2010 Недела во кафе бар ВИРУС со почеток во  22 часот.
Присуство, ЗАДОЛЖИТЕЛНО, бидејќи
ХУМАНОСТА ЗА ЈОЦЕ НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ !
До сите кои не се во можноснт да ја изразат својата хуманост на овој начин,
можат да допринесат со јавување на следните броеви. :
T – Mobile : 070 143 106
Vip : 077 143 706
или со директно уплаќање на сметките :
Комерцијална банка АД – Скопје: бр.на сметка 300007071578620
NLB Тутунска банка – Скопје: трансакциона сметка: 210-5016352013.14
Донации од странство/ Foreign donations: девизна сметка МК07200002228427649
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: