Хуманоста за Јоце не познава граници

1

Во септември треба да одам на 5-ти третман ( убризгување на матични клетки 5 дози/шприца + целосна терапија со вежби, масажи) , треба да останам повторно 30 дена и тоа ќе чини 10 000 ЕУ, што искрено моето семејство повеќе нема енергија од каде да ја пронајде оваа сума на пари. Затоа ве замолувам доколку сте во можност донирајте на било каков начин, на жиро-сметки, или пак со присуство на некоја од наредните хуманитарни забави што ги организираат моите сестри…во касите за донација, кои моментално се поставени на Меѓугратска автобуска, на Аеродром Александар Велики, на Базен-Карпош

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: