Хумано срце за Јане

0
Во недела на 27.06.2010 во паркот Горче Петров, здружението ХУМАНО СРЦЕ ЗА СИТЕ-СКОПЈЕ по втор пат организира хуманитарен конерт за малиот Јане.
Под мотото МОЕТО СРЦЕ ЗА ЈАНЕ, ќе настапуваат Силви Бенд, Александар Тарабунов, Наде Талеска, Емилија Гиовска и уште неколку естрадни ѕвезди.
Концертот започнува од 18 часот ќе трае до 20 часот.
Вашето присуство е донација за малиот Јане.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: