Хуманитарни забави во Скопје

0


n108185319211167_4239

Klub na mladi pri Crven krst na grad Skopje organizira:

Golema HUMANITARNA prvoaprilska zabava vo caffe EXPERIANCE odma do B2….
Na den 01.04.2010 godina so pocetok vo 21 : 30 casot…..

Vlez 50 den….

Da se sobereme i da mu pomogneme na maliot Jane na komu mu e potrebna pomos za da zamine na lekuvanje vo Germanija !!!!

Na samata zabava ke se bira najdobra maska….Za najdobrata VIKEND VO STRUGA ZA DVAJCA !!!!! :) ))

Bidete HUMANI…..DONIRAJTE !!!!

Извор: Facebook

***************************

*************************************

n1287400042_5671

Почитувани,

на 4 април, недела, со почеток во 21.30 часот, во кафе барот La Caffe, кој се наоѓа на улица Македонија ,ке се организира голема хуманитарна забава за помош на Александар Јовановски.

Влезницата на забавата чини симболични 100 денари со кои добивате и пијачка.

Александар Јовановски има 21 година оштетување на рбетниот мозок поради повреда на рбетот.
Поради тоа оштетување Александрар не може да го движи долните екстремитети.

Единствена надеж е терапијата со матични клетки во Пекинг, Кина.

ДА МУ ПОМОГНЕМЕ СИТЕ НИЕ НА АЛЕКСАНДАР ДА ЗАМИНЕ ВО ПЕКИНГ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ПРОДОЛЖИ НОРМАЛНО СО СВОЈОТ ЖИВОТ

Извор: Facebook

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: