ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА ЗА НИКОЛА ВУЛЕТИЌ @ CLUB NAMA

4

Превземено од Фб Настанот

Club Nama Ве поканува на уште една одлична забава, овој пат од хуманитарен карактер.Никола Вулетиќ е наш млад сограѓанин на кој му се потребни парични средства за лекување во странство. Да бидеме хумани и да помогнеме да се подобри еден млад живот.

Line up:
ГОЦЕ САФ
STRAJK
N.B.K.

Настанот ќе се оддржи во недела, 16.03.2014 со почеток во 22:00 часот. Влезниците ќе се продаваат по симболична цена од 100 денари.

Сите пари соберени од влезниците ќе бидат донирани за лекувањето на Никола.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: