Хуманитарна забава за Матеј Кузмановски

1

БИДИ СРЦЕ, ПОДАРИ СРЦЕ !

На бебенцето Матеј Кузмановски боледува од тешка кардиопатија и неопходна му е трета операција на срцето во Софија.

Во сабота на 17.03.2012 со почеток во 21часот , Proto Cafe

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: