Хуманитарна забава за Јована Ѓоргиев во Битола!

2

Во Сабота, сите за Јована! Битолчани, вие сте на ред!

 

 

На Јована Ѓоргиев од Битола која има само 1 година и 8 месеци и не може да оди  и да зборува,  дијагностицирана и е Paralysis cerebralis (церебрална парализа) и  West Syndrome  ( редок епилептичен синдром ). Нападите се резистентни на терапија и неможат да се лечат во Македонија. Затоа и е потребно итно лекување во Истанбул, Турција за кое ние како родители немаме доволно средства. Затоа Ве замолуваме да ни помогнете да ги собериме тие средства со донација на следната жиро сметка:

 

Јована Ѓоргиев

Тутунска Банка

210 700000 6021 18

Донација за лекување

 

Телефон за контакт: 077 523 727 Aна Ѓорѓиев

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: