Хуманитарна забава за Јоце

1

 

На 29 Мај 2012 (Вторник) со почеток во 21:00 часот во кафе Стоби (ГТЦ) ќе се одржи Хуманитарна забава за Јоце со DJ Vlad & Bony Coxy.

ХУМАНОСТА МОРА ДА ПОБЕДИ!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: