Хуманитарна забава за Јоце Блажевски !

0

Пријатели !

Веруваме дека и ова пат ќе ја покажете Вашата хуманост на дело , со тоа што ќе присуствувате на  овој голем концерт во чест на Јоце.  Да го охрабриме до крај овој млад и храбар дечко бидејќи остана уште малку време до неговото лекување во Русија.

Во вторник на 23. 11. 2010 со почеток во 20 : 00 часот , во клуб ХАВАНА – влез 100 денари, дојдете .. и не само што ќе се чувствувате исполнети во душата дека сте направиле едно добро дело , воедно ќе се забавувате, играте и пеете заедно со нашите прекрасни и несебични бендови!

Во чест на Јоце ќе свират:

1. KULTURNO UMETNICKI RABOTNICI
2.FUNKY PUNKS
3. WHY NOT 4. SOUTH PARK
5. BEDA XPRESS
6. BETA HOUSE
7. TOTALNO OPUSTANJE
8. GUESS WHAT
9. DEEP ‘N’ WIDE 10. AMON MRA

Се гледаме во вторник заедно да се смееме и да помагаме …

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: