Хуманитарна забава за Јоце Блажевски !

0

Хуманоста за Јоце и во диско !

Во недела на 05.12.2010 со почеток во 22 часот во HARD ROCK заедно со Вашиот омилен македонски бенд BENI & NON STOP !

Да се дружиме , да играме , да пееме  и секако да донираме за третманот на Јоце во Русија.

Влез: 15о денари , присуство : задолжително , бидејќи ХУМАНОСТА ЗА ЈОЦЕ НЕ ПОЗНАВА ГРАНИЦИ !

До сите кои не се во можноснт да ја изразат својата хуманост на овој начин,
можат да допринесат со јавување на следните броеви. :

T – Mobile : 070 143 106

Vip : 077 143 706

или со директно уплаќање на сметките :

Комерцијална банка АД – Скопје: бр.на сметка 300007071578620

NLB Тутунска банка – Скопје: трансакциона сметка: 210-5016352013.14

Донации од странство/ Foreign donations: девизна сметка МК07200002228427649

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: