Хуманитарна забава за Ѓокица

1

На – 15.02.2012 – (Среда) со почеток во 22:00 во клуб “ТУНЕЛ” ќе се одржи хуманитарен настан насловен ТУКА СМЕ ДА ПОМАГАМЕ ЗАЕДНО. Настанов се одржува со цел за прибирање на потребни парични средства за спас на една млада прекрасна личност ЃОКИЦА ВЕЛИЧКОВИЌ  кој треба да оди на операцја на трансплантација на матични клетки во Германија!!!
Ќе настапуваат Димитар Андоновски, Дарко Илиевски
Викторија Лоба,Симона Поповска,EP10!!!!!

Бидете таму и донирајте со Вашето присуство !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: