Хуманитарна забава за Бојан Ѓуревски

2

Превземено од Facebook

Клубот на млади при ООЦК Карпош во соработка со Zapon Kafe и Силви Бендорганизираат хуманитарна забава за Бојан Ѓуревски кој е болен од тешка болест на цревата, која секојдневно му го загрозува животот. Седум и пол годишниот Бојан потребно е да замине на испитување и третман, во единствениот за таа намена подготвен центар, во Синсинати Детската Болница во САД. Да му помогнеме на Бојан, да бидеме хумани и да се забавуваме.
За добрата атмосфера ќе се погрижат неповторливите Силви Бенд!!!Почетокот е во Петок. 24.01.2014 – 21 часот
Влезот чини само 70 денари.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: