Хуманитарна забава во клуб “Хавана”, Скопје

1
  • Клуб Хавана ( Зимско )
  • Во рамките на ПХВ програмата ( промоција на хумани вредности ) Црвениот крст при Општина Кисела Вода, Ви нуди незаборавна забава исполнета со музика и хуманост. Вашите 100 денари Вам ќе ви донесат забавен и хуман крај на годината, а на оние најранливите насмевка за нов почеток. Секој заслужува да ја дочека Новата Година среќно. Затоа не пропуштајте 22.12.2013г (недела) со почеток во 21.30 заедно со ПЕПЕРМИНТ, ТОКСИКОЛОЗИ + DJ NASTY, АНДРЕЈ И БОЈАН и Буцо beathbox.Хуманоста пред се !!!** Собраните средства ќе бидат наменети за децата болни од полио и специјалното училиште “Златан Сремац”**
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: