Хуманитарна забава „Да му помогнеме на Ѓокица“

1

ООЦК Кисела Вода со особено задоволство ве поканува на хуманитарна забава „ ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ЃОКИЦА“.
Настанот е организиран за Ѓокица Величковиќ кому му е потребно да се направи трансплатација на коскената срцевина.

Во сабота на 3.3.2012 за прв пат во lounge bar Birokrat ќе се одржи хуманитарна забава, на која сите собрани средства ќе бидат предадени на Ѓокица. На оваа забава ке не забавува младиот DJ Tasjan и + ќе има лотарија во која ќе може да учествува секој присутен и да освои вредни награди од Office plus.

Birokrat се наоѓа на Кеј веднаш до Midnight.

Ве очекуваме да присутствуваме на оваа незаборавна вечер.

клубот на млади OOЦК Кисела Вода. 😉

https://www.facebook.com/events/238524572908026

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: