ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА !!! – ☮ PSY TRANCE ☮- за ЈОЦЕ !!!

0

☮ ДА ЈА РАЗБУДИМЕ ХУМАНОСТА ВО СЕБЕ ! ☮


Во петок на 26 Ноември со почеток во 23 часот , локација: @ Капан Ан Стара чаршија – Скопје

LINE UP :

Cartoons
http://www.myspace.com/cartoonsproject

Psymode /Lunatica Tribe
http://www.myspace.com/psymode

Nihasa /Lunatica Tribe

Seth/Onslaught/Cosmos Disorder/
http://www.myspace.com/sethproject

Deco by LUNATICA TRIBE

КАРТА : 100 денари.

Голема благодарност до клубот Kapan An , site Dj’s , Lunatica Tribe и сите оние кои ќе допринесат во лекувањето на Јоце.

http://www.facebook.com/pages/Humanosta-za-Joce-ne-poznava-granici/123272577727840

До сите кои не се во можноснт да ја изразат својата хуманост на овој начин,
можат да допринесат со јавување на следните броеви. :

T – Mobile : 070 143 106

Vip : 077 143 706

или со директно уплаќање на сметките :

Комерцијална банка АД – Скопје: бр.на сметка 300007071578620

NLB Тутунска банка – Скопје: трансакциона сметка: 210-5016352013.14

Донации од странство/ Foreign donations: девизна сметка МК07200002228427649

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: