Хуманитарна ревија со лицитација

0
Да му помогнеме на Стефан Змијовски.
Хуманитарна ревија со лицитација на
23.06’10 во 20ч на Широк Сокак ( Simbol, Panta Rei , Porta jazz )
донирајте за Стефан !
Заедно со групата The Streets , модно студио Шанел и Божиновски накит, исто така
купете си облека , чевли , слики и тн. а со тоа му помагате на Стефан.
Бидете хумани !
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: