Хуманитарна ревија со лицитација

0

Стефан Змијовски има само 6 години и боледува од Аутизам.Стефан заслужува живее и да биде како сите нормални деца.

Хуманитарна ревија со лицитација ќе се одржи на
23 Јуни – Среда
од 20:00 ч – 22:30 часот на Широк Сокак во Битола
Донирајте се што имате , лицитирајте на денот на ревијата , бидете дел од неа – спасете живот !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: