Хуманитарна претстава СУД за Јоце !!!

0

ОВАЈ ПАТ ЗА СИТЕ ЉУБИТЕЛИ НА ТЕАТАРОТ – ХУМАНИТАРНА ПРЕТСТАВА ЗА ЈОЦЕ !

Во среда 15 декември со почеток во 20:00 часот

Локација : Македонски театар МНТ “св Климент Охридски” б.б

За сите љубители на театарот и хуманоста…
Хуманоста за ЈОЦЕ продолжува, овој пат во прилог културни настани
Прекрасната изведба на нашите добро познати актери ќе ја гледате во претставата СУД во режија на Љупчо Ѓорѓиевски.
Наслов: СУД
Автор на текстот: Коле Чашуле
Режија: Љупчо Ѓорѓиевски –
Сценографија: Валентин Светозарев –
Костимографија: Благој Мицевски –
Музика: Маријан Нечак –
Актери: Славиша Каевски –
Гораст Цветковски –
Сашко Коцев –
Борче Начев –
Оливер Митковски –
Инспициент: Вукица Александрова –
Суфлер: Николоска Агна –
Со вашето присуство ќе направите хумано дело за лекувањето на ЈОЦЕ во Русија ,а воедно и ќе уживате во прекрасната претстава….
15.12.2010 ( среда) почеток: 20:00ч билет: 200 ден.
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: