Хуманитарна претстава “Santas gone silent”

4

Израдувајте го вашето дете со

  • хуманитарната новогодишна претстава “Santa’s Gone Silent”

 

Датум: 15.12.2012 во 12 часот во Салон 19 19 – Културно информативен центар Скопје

Сите собрани средства се наменети за јавната усанова за згрижвање на деца “25 мај” во Бутел, Скопје

Карти на попуст може да е купат на Grouper.mk

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: