Хуманитарна крводарителска акција на навивачката група КОМИТИ

3

Како најава за прославата на 25 годишнина навивачката група Комити организира како и минатата година така и оваа крводарителска акција.

Повикани се сите оние кои се способни да дадат крв да учествуваат, за секој член кој ќе даде крв ќе следи благодарница од навивачката група. Бидете хумани, вашите 10минути на некому значат живот !
Крводарителската акција ќе биде во домот на Арм на на 27,11,2012 со почеток во 18,00 часот.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: