Хуманитарна акција за Марина од с.Долгаец

2

 

Почитувани пријатели

 

хуманите луѓе организраат хуманитарна акција-собирање средства за помош на Марина Подигачоска од сДолгаец.

На Марина и е потребна помош, од Материјална до Финансиска.

Да помогнеме сите, кој колку иа, кој што има.

Нашето “Малку ” за Марина е “Многу”.

Настанот ке се одржи на Први Август во Градскиот Парк, Скопје, на Школка, од 18.00, до 21.00 часот

Превземено од Фејсбук.

 

Настанот на Фејсбук

 

Група за помош на Фејсбук

 

 

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: