Подари и помогни: Хуманитарна акција по повод денот на жената

1

Orганизатор : Црвен Крст на Рм

“Општинската организација на Црвен крст Карпош преку ПХВ програмата во соработка со Маркет Тинех поставува штандови на 5 локации-маркети по повод 8-ми Март.На самите штандови ќе се постават рачни изработки кои ги приготвија вештите раце на ПХВ-учесниците.
ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА КАДЕ ЗАЕДНО СО ВАС
МОЖЕМЕ ДА ИМ ПОМОГНЕМЕ НА ОНИЕ КОИ ИМ Е НАЈПОТРЕБНО !!!!”

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: