Хуманитарен спортско-музички настан

0

Во недела ,20 Фебруари со почеток во 12 часот во сала Македонија во Прилеп ќе се одржи спортско музички настана од хуманитарен карактер.

Организирано од страна на членови на Клуб на млади при Црвениот Крст – Прилеп во рамките на проектот ПХВ (промоција на хумани вредности).

Средствата собрани од овој настан се наменети за децата со интелектуална попреченост од ОУ„Климент Охридски“ кои ќе учествуваат во спортскиот дел.

Во музичкиот дел ќе земат учество Денис Димоски, Трета Димензија и Христијан Тодороски (Unplugged sastaf). Цената на картата е 30ден. а истата можете да ја подигнете на влезот на сала „Македонија“ пред почетокот на настанот.

Ви Благодариме на Вашата хуманост !

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: