Хуманитарен саем на млади предприемачи за деца болни од ретки болести

1
Презентација на производи и услуги на млади претприемачи во рамки на хуманитарнито саем за подршка на децата со ретки болести. Претприемачите се учесници на обука за претприемништво (групите ПТ-34 и ПТ 35 ) организирани во ремки на ИПА проектот „Поддршка за вработување на млади лица, долгорочно невработени и жени„ Финансиран од страна на ЕУ а реализиран од Агенцијата за вработување на Република Македонија.
Средствата од продадените производи ќе се наменат за купување на ортопетски помагала на децата со ретки болести.

На 22 Март , Дом на АРМ на Македонија, Скопје

ФБ настан

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: