Хуманитарен настан за Ѓокица

1

“Раката што дава не се суши”
Да бидеме хумани!
Да најдеме начин да му помогнеме на Ѓокица!

Дојдете на STAND UP COMEDY со Сашко Коцев и Горазд Цветковски!

Клуб V2 Куманово, 15.03.2012 со почеток од 22h!

Малку хуманост за многу среќа!
Ве очекуваме!

Влез: 100 денари

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: