Хуманитарен настан во Мала Станица

1

ПОВЕЛЕТЕ НА ВИНО И ДОМАШНА БАНИЦА ВО ПРОСТОРИИТЕ НА МАЛА СТАНИЦА!!!

Здружението на граѓани ГАИА има задоволство да ве покани на ГОЛЕМИОТ ХУМАНИТАРЕН НАСТАН организиран на 13ти Октомври (Сабота).

ЗА КОГО?!
– За младинците со посебни потреби од Специјалниот Завод во Банско – Струмица.

Се прашувате ЗОШТО?!
– Целта е собирање на парични средства за ПРВ ПАТ да организираме САМОСТОЕН зимски камп испо…

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: