Хуманитарен концерт

1

Здружението за помош на социално исклучени лица и ризични групи ” ЦИВИТАС ” и Општина Штип ве покануваат на Хуманитарен концерт по повод Св. Никола во Мултимедијален центар на Унивирзитет Гоце Делчев – Штип 
датум : 17.12.2013

ФБ настан: Хуманитарен настан

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: