Хуманитарен концерт за Зорица Лелекова

2

ПОЧИТУВАНИ,

Поради стеснување на хранопроводот и неможноста за нормално хранење на Зорица Лелекова и се потребни средства за операција во Белград и поради нејзината социјална состојба не е во можност да ја плати операцијата, па затоа Ве замолува сите хуманитарни граѓани за донации на следнава жиро сметка:

200002387065038

и донации на мобилните оператори од:

Т Мобиле: 070/ 143 104

VIP: 077/ 143 778

ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО:

За донирање до Македонија од странство:
Stopanska Bank AD Skopje – Felijala Kochani
Marshal Tito 44, 2300 Kochani
SWIFT: STOBMK2X
IBAN: MK07200002552656357
Account No: 0025526563

За донирање во Обединетото Кралство на Велика Британија:
Barclays Bank
Sort Code: 20-67-88
Bank Account: 60580538

За донирање во Австралија:
ANZ Bank
BSB: 013923
Account Number: 453257175

Хуманитарниот концерт ќе се одржи на 27 фебруари во Центарот за Култура “Бели Мугри” во Кочани со симболична цена од 50 денари.

Почеток во 19 и 30

Хуманитарен концерт за Зорица

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од gsagsagsagsagsa, на Одговори

    Respect!!!Bidete humani!!!Pomognete im na drugite!!!Bidete tamu,zabavuvajte se,i pomognete i na Zorica Lelekova!!!Donirajte!!!na telefonskiot broj,i,na zhiro smetkata!!!

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: