Хуманитарен концерт за возобновување на конаците на манастирот Трескавец

3

Во петок во 21 часот на камената бина на плоштадот Александрија во Прилеп ќе се одржи хуманитарен концерт на CROSSROAD BLUES BAND за цел, возобновување на опожарените конаци на манастирот “Успение на Пресвета Богородица – Трескавец” .

Вашата поддшка можете да ја пружите на нивниот настана на ФБ: Хуманитарен настан

или на нивниот Веб сајт :  CROSSROAD BLUES BAND

ПОКАЖЕТЕ ХУМАНОСТ НА ДЕЛО !

Превземено од: 10без10

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: