Хуманитарен концерт за Марга Велеска

2

Почитувани пријатели,

на 23 октомври во клубот Хавана, со почеток во 21 00 ке се одржи хуманитарен концерт за Марга Велеска.

ДА УЖИВАМЕ!!!

Марга Велеска, 26 години боледува од церебрална парализа. За да се подобри нејзината здраствена состојба потребен и е третман со пресадување матични клетки во Русија.

Во пресрет излагаат бендовите:
Културно уметнички работници, Foolish Green, Steel Temple, Fusnota, Тотално Опуштање и Верка.

Дата: 23.10.2012
Местото на случување : Хавана
Почеток: 21 ч.
kарта: 150 ден.

Ви благодарам за вашата хуманост.

 

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: