Хуманитарен концерт за малата Христина

0

Христина Петровска од Прилеп боледува од truncus arteriosus comunis. Toa e вродена срцева мана за која што се потребни повеке хируршки интервенции кои што треба да се изведат во рок од една година во Р.Бугарија.

Хуманитарниот концерт за малата Христина ќе се одржи на 25.05.2010 година во 19.30ч во ДК Марко Цепенков во Прилеп

Да покажеме хуманост !!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: