Хуманитарен Концерт за Един Демировиќ

3

 

  • 1 декември 2012
  • 9:00pm until 12:30am

 • Club Milionairies
 • Едо (Един Демировиќ) е во Турција на лекувањеПотребни се неколку пластични и васкуларни хирушки интервенции за да може нашиот Едо да се врати помеѓу нас, жив и здрав.

  Пеачите и дел од Македонската естрада и сите кој имаат хумана душа ќе излеземе во пресрет,ќе се собреме на едно место да ја покажеме нашата хуманост,да со заедничка помош го организираме овој хуманитарен концерт кој ќе изгледа посебно со одлична организација.

  Ќе учествуваат многу пеачи од Македонската естрада кои ќе направат атмосвера која ќе се памети и ќе покажеме заедно како изгледа еден одличен концерт.Пеачите ќе бидат наведени за кратко време.
  Влезот е 150 денари.Се надеваме дека оваа организација ќе биде голема помош за Едо да остане помеѓу нас здрав и жив.
  За лекувањето се потребни 100 000 евра.

  Кој не сте во можност да присуствуваате на хуманитарниот концерт имате прилика својата хуманост да ја покажeте со донација преку повик на броевите:

  T-Mobile: 070/143-132, Резервации:Салај-071-444-334
  One – 075/143-700 Едис-078-567-777
  Vip – 077/143-700
  (со секој повик се донира 100 денари),или донација преку жиро сметка.

  Донирајте и раширете го овој настан на своите ѕидови
  Уплата на жиро-сметка број
  300007078209637
  Комерцијална банка
  Назнака: за Семир Демировиќ
  од странство:
  бр. на сметка 02-307-0535025.1
  IBAN MK 07300307053502558
  SWIFT: KOBSMK2X

  -Лаура Крлиу
  -Ангелина Стојаноска
  -Ристо Апостолов(Водолија)
  -Александар Петров
  -Филип Тодоровски
  -Љупка Најдановска
  -Сара Маркоска
  -Боби & Момир (BeatBox)
  -Иле Петровски
  -Ники (Panthefore)
  -Марио Арангеловски
  -Борче Димитров (Рафинерија) и Сани
  -Даниел Даан
  -Азра Факич
  -Димитар Стојменовски
  -Андријана Јаневска
  -Еддис Дрпљанин
  -Роберт Вукелиќ
  -Бојана Атанасовска
  -Јоце Панов
  -Next Time
  -Роберт Билбилов

  Младите од ООЦК Чаир, во склоп на ПХВ-ЦКА програмата учествуваат во организирањето на овој настан.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: