Хуманитарен концерт за Бисера

0
Голем хуманитарен концерт за Бисера , Вашето присуство е донација и значи живот за неа !

Dj Surbe
Ljubojna
Foltin
Bei The Fish
Dj Pigi
Toni Kitanovski , Cerkezi & Суперхикс !


Стара Скопска чаршија, Куршумли-Ан
17 ти Јуни 2010
20:00-02:00 часот
Влез: 300 денари
070/ 143 113
075/143 113
077/ 143111
100 + ддв
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Pingback: Tweets that mention Хуманитарен концерт за Бисера -- Topsy.com

  2. Објавено од pozycjonowanie, на Одговори

    appropriate you seen this noteworthy medical purlieus i undoubtedly liked it and found established healthfulness facts

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: