Хуманитарен концерт во Велес

0
На 22 Јули со почеток во 20:00 часот до 23:00 ч во спортската сала ГЕМИЏИИ во Велес ќе се одржи хуманитарен концерт.
Средствата собрани од овој настан ке се искористат за лекување на Бранкица Димитровска и Мартина Милошеска,на кои треба да им се изврши трансплантација на матични клетки во Н.Р.Кина-
ПОДАРИ НЕБО- ПОДАРИ НАСМЕВКА-БИДИ ХУМАН
Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: