Хуманитарен концерт во Club Castro

0

На 26.02.2010 повелете на хуманитарна свирка во Клуб Castro…

Ќе настапуваат: Rap Sinonim, Funk Shui, Unending Fury, Egodisco, Ulicni Poeti, Whatever, Baldo, Tea.

Влез 100 денари.

Парите собрани од овој концерт се наменети за семејство на кое му е потребно вашата помош..

БИДЕТЕ ХУМАНИ, ДОЈДЕТЕ И ПОМОГНЕТЕ НА ОНИЕ НА КОИ ИМ Е НАЈПОТРЕБНА ВАШАТА ПОМОШ!!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: