Хуманитарен концерт “По патеките на Тоше”

2

Превземено од Фејсбук настанот: Хуманитарен концерт “По патеките на Тоше”

Настанот се одржува денес во Спортската сала во Кочани, со почеток од 19:00

Втора год ина по ред, веќе традиционално младиот хуманитарец Тоше Илиев го организира хуманитарниот концерт “По патеките на Тоше”.

Собраните средства од овој хуманитарен концерт ќе бидат наменети за малиот Петар Николов, за неговата операција во Италија.
На концертот ќе настапат повеќе музички имиња кои ќе ја крунисаат вечерта.

Медиумски покровители:
Телевизја Кочани, Телевизија Канал 8, портал Комарец и Радио Кочани.

Благодарност и до Младинската Организацијa “Авангарда” при СОУ “Гошо Викентиев”.

Официјален спонзор и покровител – Општина Кочани
Влез: 50 ден.

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: