ХУМАНИТАРЕН АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА СЕМ. ПЕТКОВСКИ ОД Ѓ.ПЕТРОВ

3

ХУМАНИТАРЕН АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА СЕМ. ПЕТКОВСКИ ОД Ѓ.ПЕТРОВ – СКОПЈЕ КОЕ ЈА ИЗГУБИ СВОЈАТА КУЌА ВО ПОЖАР

Организатори – Н.к.т Хуманитарни акции во Мк, Донации.мк взаемно со тимот на Мис на Мк и Мисот на Македонија Кристина Спасеноска ги повикува сите граѓани да донираат испомош во облека, апаратура , покуќнина, храна и друго за семејството Петковски кое го изгуби својот дом.

Сите граѓани од утре 27.08.2013г. до петок 30.08.2013г се замолуваат да донираат помош во ТЦ Мавровка, Канцеларија број 3, 2 кат, влезот на Алсат, од 10 до 16 часот.

Ви Благодариме .

Трансакциска сметка:

6769925867849057 НЛБ Тутунска Банка

Ѓорѓија Петковски

 

Извор: ТВ СИТЕЛ

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: