Хумана акција за малата Дуња

5

Да и помогнеме на Дуња!

Хуманитарната граѓанска иницијатива “ОД СРЦЕ” организира Хумана Акција-да земеме учество!

https://www.facebook.com/pages/OdSrce/187460754702027

“Почитувани,
Во тек е акција чија цел е да се обезбеди гардероба за 4 месечната Дуња. Сите хумани луѓе се добредојдени да донираат парче облека кое не им е потребно и кое ќе биде адекватно за ова мало бебе. Препорачуваме донирање на алишта за од 4 до 6 месечни бебиња 🙂
Сите оние кои сакаат да донираат нека не контакираат преку инбокс. Акцијата би сакале да ја заокружиме успешно во понеделник на 17ти Септември.

Подари топлина, подари насмевка … ОдСрце :)”

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: