Завршена акција на донирање за семејствата со социјален ризик при Гази Баба

5

 

Биљана Милошевиќ, филантроп и човек кој се труди да ги подобри условите за живеење на луѓето околу нас, води кампања-Хумана акција на донирање за семејствата со социјален ризик при Гази Баба, кои се дел од превентивниот клуб кој го води советодавната екипа од СОС Детското Село.

Ова се семејства кои се во незавидна финансиска состојба,самохрани родители и лица под социјален ризик. Тие имаат потреба од помош во гардероба, храна, средства за хигиена, пелени, покуќнина…

Подолу е целиот список на потребни средства, а сите кои сакаат да донираат, можат да и се јават на организаторката Биљана Милошевиќ, на 078257753.

10991645_1531608910432778_887972079843972180_o 11043047_1531608983766104_1582666239946194184_n

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: