ЗАВШЕНА – ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА ЗА НИКОЛА ДОКИЌ

2

Превземено од Фб настанот: ГОЛЕМА ХУМАНИТАРНА ЗАБАВА ЗА НИКОЛА ДОКИЌ

KOГА: 18.09.2015 година,  20 часот

KAДЕ: Pizza Club Restaurant Okarina, ул.Лондонска , Скопје

Уметниците од македонската музичка естрада ќе пеат за Никола !!!!

Хумани пријатели Ве покануваме на голема хуманитарна забава во „ОКАРИНА“, посветена за нашиот другар, брат, син… Никола Докиќ!!!

Никола Докиќ се бори против ракот на лимфните жлезди веќе 7 години, но не се откажува и верува во нашата хуманост.

Потребна му е финансиска помош за здрав и среќен живот !!!
Да поминеме една незаборавна вечер и да го зачуваме неговиот живот!

Влез бесплатен, а Вашите донации ќе имате можност да ги оставите во кутиите на Црвениот крст на самиот влез!!

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: